留学移民网

搜索
返回列表 发新帖
楼主: bear_cake

【转】亲身感受瑞士酒店管理学校

中级会员

总而言之我就是个悲剧、、、
安全提示

1、本文为网友发布内容,本站不对其真实性负责,一切后果由发布人承担,与本站无关!

2、如网友所发内容侵犯您个人或您所在企业的合法权益,请与本站客服联系处理

3、请对任何金钱交易和索要个人隐私的信息保持警惕态度!

中级会员

呵呵 但是你去英国一开始也是冲着酒店管理的呀~~
瑞士酒店管理的学生的职位目标都是酒店业的中高层的,而且也很受国际大酒店的欢迎,你看看这个:

哈哈哈,对不起,我已经去Marriott了, hilton 我不要你了
在校内上看到Yangyang师姐的日志,她去万豪实习了,hilton也抢着要她,真是羡煞旁人啊,我们都要向师姐学习!!
-----------------------------------------------------------------------------
Hi Yangyang:
Ms. Susan Forster from the Crowne Plaza on Hilton Head would like to interview you for a front office position to start in March. Are you available to speak with her Thursday morning (our time) about 9 o’clock?
Please let me know so I can set this up with her tomorrow. Thank you.
Sincerely,
Patti
××××××××××××××××××分隔线
Hi yangyang!
I am sorry for the delay in getting back to you. I spoke to Zach and Emily both of them were very pleased with how the interview went as well!
So we are going to extend an offer of an internship with you at the Marriott Louisville Downtown. It is my understanding that you were hoping to start in June is this correct?
Please let me know of when you are hoping to arrive and then we will begin your visa processing.
All the best
Michelle
×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××8
对不起,Hilton,你来太晚了,我已经被Marriott录了。。。我要奔向我12个月mangament Training了!!
啊哈哈哈哈~~~~~~~努力就有收获
哈哈哈哈哈

中级会员

便宜不一定是好的,学酒店管理就是要知道其价值所在,瑞士知名的酒店管理学校都是使用真材实料,直接把星级酒店改造成学校,实物课的材料都选好的,每天提供自助餐,这些需要挺多花费的。
据我所知,BHMS没有属于自己的一栋教学楼或者宿舍,都是租的,分散在不同地方,我朋友说有一间课室隔离就是真的酒店客房。。。如果我是房客,我肯定会*#¥%%##%……&&

中级会员

问下前辈 你在哪里读啊?